Històries de gossos

[cc_blockquote_left]L’anàlisi fred i sec de gossos en diferents estats i situacions,  ajuda sens dubte a entendre l’antropologia i les relacions tribals dels humans.[/cc_blockquote_left]

Els exemples són per tot arreu i serveixen per totes les situacions. El gos – hereu del llop després de la domesticació- ha experimentat –o sofert- moltes de les conseqüències de la socialització animal. I com els humans humils i majoritaris, la seva socialització l’han decidit sempre altres per ells.

Els gossos han sofert fins hi tot la mutació de la seva raça (o espècie) de forma més o menys grollera. Des de temps remots, els gossos s’han probat de modificar, fent-los creuar entre diferents individus per tal de fer-los més dòcils i amables o més ferotges segons la conveniència del humà que hi fos involucrat.

Del primer gos salvatge i primari (com a connotació positiva i vital) als gossos que actualment es veuen per cases i carrers, han passat moltes coses. Anem a veure alguns dels resultats.

(AVIAT DISPONIBLE LA VERSIÓ COMPLERTA)

You may also like...