Què és l’Acer Inoxidable?

L’acer inoxidable és un aliatge de metalls de pes identic al ferro. Combinant metalls com el Crom (sempre), el Níquel (en alguns casos) i altres com el Molibdè, el Manganès, el Coure i altres s’aconsegueix un material altament resistent  la corrosió (al rovell) i amb unes característiques molt potents per la indústria de tota mena: Resistent, Etern, Amagnètic (en alguns casos) i Estèticament atractiu. L’inoxidable és present a tot arreu. Mira al teu voltant i el trobaràs en qualsevol aplicació i ús.

[cc_blockquote_left]Llegeix l’article explicatiu: ¿Qué es el Acero Inoxidable?[/cc_blockquote_left]

 

“Què es l’inoxidable? (castellà)”  

Un dels primers elements d’acer inoxidable de la història: la columna d’Asoka a N. Delhi

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *