Els Michelin de l’interior

Article publicat a la secció “Pedra seca” al diari Regió 7 sobre els restaurants “Michelin” de la Catalunya Interior: una potent indústria. Tant els 5 restaurants amb “l’estrella” com els que els hi van al darrera amb qualitat i originalitat, l’alta restauració està en un moment immillorable.

Cliqueu per llegir l’article sencer: “Els Michelin de l’interior”

 [cc_blockquote_left] Clients de tot arreu del món hi van atrets per passar una experiència única, a la recerca d’un producte que només tenen ells. Això es innovació, diferenciació respecte de la competència, marca pròpia, valor afegit al producte i tots els conceptes principals que s’expliquen a les escoles de negoci [/cc_blockquote_left]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *