Des de l’aeroport de… A Coruña

Un petit aeròdrom per descobrir dels tres minúsculs aeroports ben a prop l’un de l’altre. Es fan la competència entre ells però com és sabut i usat: “no podríem pas ser menys nosaltres!”.

Els competidors són durs, tenen més nom que aquest: són els de Vigo i el de Santiago de Compostela. Un a 155 km. i l’altre a 61 km. de distància entre ells. Que no falti de res en aquesta Ibèria infrastucturada fins al infinit (del cost milionari que suposa).

A Corunha – Alvedro és un aeroport dels petits, amb poques connexions, amb pocs passatgers i amb un mínim de serveis i personal que no són amortitzables i per tant cal pagar amb els impostos de tots. Quina mala pràctica és aquesta.

I els passatgers, cada dia, minvant. Per mi, com usuari és una comoditat disposar d’aeròdroms per tot arreu, però el sistema és insostenible.

Surto cap a Casa Celia. El millor “Pulpo a feria” i una “merluza con salsa d’escórporas” sublim. I sempre aplicant la teoria de menjar bé gastant el just. Fer-ho buidant la cartera ho pot fer qualsevol.

Comoditat per un (jo) pagant tots (els ciutadans) per uns serveis púlbics que són insostenibles. No hi ha res a fer.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *