On es pot trobar feina

Article a la secció “pedra seca” del Regió 7 sobre els projectes econòmics en funcionament o anunciats pels pròxims mesos o anys. Tots els projectes d’entitat són del sector extractiu: mines, emmagatzemar gas, prospeccions gasísitiques amb el sistema de “fractació”. I tots liderats per gent de fora.

[cc_blockquote_left] Alguns estudiants de secundària i els seus pares dubten sobre què han estudiar o cap on caldrà mirar per trobar un lloc d’ocupació a prop de casa. Feina per a un llicenciat o per a un operari segons el cas. Tots estem desorientats i ni jo ni ningú té respostes més enllà de valorar projectes que hi ha en funcionament, les inversions i els estudis anunciats. [/cc_blockquote_left]

Cliqueu aquí per llegir l’article sencer:  “On es pot trobar feina”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *