I ara, l’urani

Mancats d’iniciatives econòmiques potents, sembla que la solució és foradar la terra. Les explotacions de potassa de Sallent i sobretot de Súria en són una realitat. Anuncis no confirmats i accions contràries acompanyen els anuncis relacionats amb el “fracking”.  Ara toca l’urani a Calaf.

Són iniciatives que sempre van seguides d’una cua de polèmica. Positiu o negatiu pel territori? Progrès o riscos?

[cc_blockquote_left] Tothom té dret a oposar-se al que vulgui però caldria fer-ho amb informació i amb coneixement de causa. En cas contrari, es fan actes preventius que acostumen a quedar en no res i serveixen per distreure el personal [/cc_blockquote_left]

 

“Cliqueu per llegir l’article sencer: “I ara, l’urani”

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *