Un “Castor” de secà


Dels tremolors de terra a les Terres de l’Ebre, al costat del Castor marí ( la planta d’emmagatzematge de gas a sota el terra), al projecte de concepte similar a Balsareny. A prop, una falla tectònica. Tremolarà la terra quan hi hagi el dipòsit de gas? Llocs de treball o protecció de la natura i dels ciutadans? Quin model econòmic volem? Els de Suècia o Finlàndia o els de països a on la base econòmica es basa només en l’extracció de recursos de la terra i la seva gestió?

Article a la secció “Pedra Seca” de Regió-7.

[cc_blockquote_left]Al turistes que captem els venem natura, pau i tranquil·litat mentre mosseguem el paisatge, fem forats per tot arreu amb maquinària pesant, hem cremat carbó fins fa unes setmanes i hem abocat als rius tot el que ens ha semblat. Tot un contrasentit.[/cc_blockquote_left]

Cliqueu per accedir a l’article: “Un Castor de secà”

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *