El Túnel del Cadí, o la llum al final

Trenta anys després de connectar el Nord del Berguedà amb el Sud de la Cerdanya, el Túnel del Cadi és amb tots nosaltres i per sempre. Sense aquesta obra, les comarques d’aquesta part del Pirineu s’haurien d’imaginar d’una altra manera. El peatge i la concessió segueix sent el punt a debatre o a combatre per la societat civil de per aquí, tant ocupada amb tantes coses.

L’Agència Catalana de Notícies ha fet un informe sobre l’estat i l’impacte de la connexió entre comarques que estaven d’esquena les unes amb les altres. He tingut la oportunitat de donar la meva opinió professional en aquest treball (intervencions 3, 4, 5 i 6 del dossier sonor)

Clica per accedir a l’informe -notícia de l’ACN sobre l’aniversari del Túnel 

I l’Isaac Vilalta, amb el seu article “30 anys crítics”, resumeix molt acuradament els aspectes claus d’on som i d’on venim en aquests tres decenis de galeria sota el Cadí. Clica per llegir l’article a Nació Berguedà

I recupero una entrada en aquest blog sobre el que explicava amb un títol que ho diu tot: “Túnel del Cadí, una tortura burocràtica”  (Clica al text per accedir-hi)

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *