Mata de cabrit

Escrivia en Calderón aquells famosos versos sobre dos savis, un que es lamentava d’haver de menjar herbes del camí fins que en girar el cap va veure’n un altre que prenia les que ell deixava per terra. Els boscos, les herbes, els fruits silvestres, els bolets… tot el que conté el bosc torna a generar interès en els humans.  Interès sobtat en la natura? De cap manera. Opcions dràstiques i dramàtiques de supervivència en persones que no troben lloc en el món dit desenvolupat.

“… una societat amb persones arrossegant carretons de supermercat carregats de desferres pels carrers de les ciutats i altres exhaurint prats i muntanyes sense control no quadra amb un model de societat moderna i desenvolupada com la que suposada i teòricament estem tots instal·lats…”

Article a la secció “Pedra seca” del Diari Regió-7

 Clica a sobre del article una o dues vegades per ampliar-lo i facilitar la lectura:

foto: florcatalana.net

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *