Aeroport casolà

Castelló, Ciudad Real, Múrcia, Osca, Albacete, Burgos, Badajoz, Lleida… i ara Andorra-La Seu d’Urgell. A les terres del interior ja tenim el nostre aeroport comercial. Després d’una passada veloç i casual d’en Mariano Rajoy el dia de la inauguració dels vols comercials en aquesta recuperada instal.lació, ara caldrà veure si entre tots posem aquest servei al circuït aeri, per rebre forasters que volen venir a esquiar i a comprar al Pirineu; i potser també pels locals per fer el salt cap a altres aeroports amb connexió. Tot això… o un fracàs dels que habitualment es produeixen amb projectes d’aquesta mena.

En parlo al meu article a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clicar a la imatge per ampliar-la

(fotos: cat.el pais i lugares de nieve)

 

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *