Anem amb “El món (no) és un lloc perillós” a Ripoll el divendres dia 6.03 a les 19:00

Seguint la “gira” de presentacions del llibre “El món (no) és un lloc perillós”, el pròxim divendres farem parada a Ripoll.

Hem preparat una presentació adaptada a un lloc especial, el Ripollés. Com sempre presentarà l’acte el periodista Joan Barbé i com sempre, en farà el resum final l’escriptor i activista Pep García. Però seran al meu costat, per fer una tertúlia sobre el món i els seus (no) perills tres ripollesos molt potents:

Manel Belda. És director de l’Institut Ferran Tallada de Barcelona. És filòsof. Ha viatjat des d’una òptica de viatge interior, ha fet caminades amb motxila per Catalunya, França, Espanya. Un bon polemista.

Ferran Gonzalez-Prat. És biòleg. Els seus viatges són en tant que la seva professió i passió, la biodiversitat tant de fauna com flora per anar a l’àrtic a veure la migració de balenes o per anar  a Austràlia a veure l’hàbitat de les granotes taronges.

Albert Bosch. L’emprenedor, l’escriptor… però sobretot l’aventurer. Pol Sud, Dakar amb cotxe elèctric, els Vuitmil. A veure si ens explica la pròxima.

I en Carles Bassagnaya que és el que ha encés la flama per aquesta foguera. Des de la discreció, ho està organitzant tot i segur que ens farà la crònica en directe des del seu twitter, sempre en ebullició.

Ens veurem allà!

(Clica al cartell per ampliar-lo)

La notícia de la presentació al Ripollés.info de Nació Digital

Mireu a quin lloc farem la presentació a Ripoll!

El Fortí de l’estrella

 

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *