“L’estació”, amb (ex) càrrecs polítics – setè programa

 

 

Han passat per l’última “L’estació” de TVB  dues (ex) alcaldesses, una diputada, una (ex) diputada, un (ex) director general de la Generalitat i un alcalde novell del Bages. Amb la participació de Judit Carreras, Montserrat Ribera i Joan Badia hem pogut concentrar totes aquestes responsabilitats per parlar de política i de les coses del rerepaís de Catalunya.

Amb Dolors Clotet de Regió-7 fent de “revisora”.

“Els diners públics es reparteixen cap als ajuntaments sense tenir en compte el color polític” ens han dit i ens hem cregut càndidament. Hem parlat de les noves comarques, del divorci de CiU en clau local i de tot un seguit de temes d’actualitat.

L’estació” – amb (ex) càrrecs públics (1a. part) 

“L’estació” – amb ex) càrrecs públics (2a part)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *