Alguns mossos imputats

En qualsevol xoc entre ciutadans i el que s’anomena “l’autoritat”, el “sistema” quasi sempre dona per perdedor al ciutadà implicat. Ser víctima i no ser reconguda com a tal, ser-ho i ser considerat com l’atacant quan s’ha rebut l’atac o patir accions de violència innecessària amb personal i mitjans “tècnics” que paguem entre tots són les variants de tot això. A més, la justícia sempre es posa del cantó d’un oficial davant d’un ciutadà. I si aquest (o aquesta) és jove, o porta “rastes” o té aspecte poc “normal”… ha begut oli. Coses que grinyolen i que no es renoven.

Com que això només passa als “altres”… fins que un dia els “altres” som “nosaltres”.

Article publicat a la secció “Pedra Seca” del diari Regió-7

(Clica a sota per llegir l’alrticle)

alguns mossos imputats

(foto: regió-7)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *