“L’estació” – Salud, sanitat, vellesa… i futur

Amb un grup de passatgers vinculats al món de la sanitat, l’arquitectura i l’economia hem fet a TVB una nova edició del programa “L’estació” per parlar del futur de la Catalunya Vella a on els ancians seran molt aviat la comunitat majoritaria. Reflexions sobre un projecte anomentat “Elder friendly” (ciutats amigables amb els vells) i com serà el futur dels ciutadans d’aquestes terres amb els passatgers Pere Mir, Juan Manuel Serarols, Maria Àngels Guitart i Maria Cosp. En Fermí Riu ha fet de revisor.

Un nou enfocament per pensar en el futur de tots, en clau econòmica i social.

Clica a sota per veure el programa:

“L’estació” –  Salut, sanitat, vellesa… i futur  (1a. part) 

“L’estació” – Salut, sanitat, vellesa,,, i futur (2a. part)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *