L’hàmster s’atura a Manresa

 

La política té moltes formes i combinada amb el seguiment exhaustiu per part dels periodistes especialitzats, el que ara se’n diu “el relat” o “els relats” van a una velocitat altíssima. Però no és clar si la direcció que prenen els esdeveniments és l’adequada i la que permet avançar per arribar a conclusions.

La política catalana va passar per Manresa amb la gran trobada de militants de la Cup per decidir què fer amb la investidura al Parlament. O per decidir no res més enllà de reforçar internament les posicions inicials.

Amb el risc de converti-me en un “cupòleg”, en parlo al meu article de la secció “Pedra seca” al diari Regió-7

Clica per llegir l’article: “L’hàmster s’atura a Manresa

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *