El delegat i la delegada

El mateix dia que la delegada de la Generalitat per la Catalunya Central prenia possessió del seu nou càrrec, a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7 en parlava. I en David Bricollé l’entrevistava. El seu titular: “No vull ser una acompanyant dels consellers” i un extracte de l’article: “… després de prendre la cadira serà cosa de donar-hi contingut i resultats més enllà d’acompanyar als consellers en ruta, inaugurar fires locals i remenar la cua per despatxos de moqueta grana…”

 Clica per llegir l’article: “Els Delegats”

 

I per veure la primera entrevista de la nova delegada de la Generalitat:  Primera pàgina i Segona pàgina

(foto: Regió-7)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *