“L’estació” – plaques de carrer, mossens i anarquisme

“L’estació” ha volgut parlar d’un tema local però d’abast nacional. El noms dels carrers i la nostra (dura) història en comú. Per alguns, els sants i mossens que donem nom a molts carrers i places hauríen de ser canviats pels herois de l’anarquisme llibertari i altres activistes de la guerra i post-guerra espanyola. Els quals, són vistos com a indignes per molts, segurament per manca d’informació. I aquesta manca fa que es debat sobre si Mn. Armengou era un franquista o bé un patriota català. O bé les dues coses? O bé cap?

Per parlar-ne hem convocat a quatre historiadors amb opinions ben formades: Josep Ramon Bosch, Pep Cara, Andreu Vilardell i Albert Cols fent de “passatgers” i Dani Perona de “revisor”. Temes polèmics i opinions contraposades que hem pogut posar en ordre i a l’abast dels televidents de les comarques centrals de Catalunya.

“L’estació” – plaques de carrers i anarquisme (1a. part) 

“L’estació” – plaques de carrers i anarquisme (2a. part)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *