Nuclis antics i la (In)competència

“… en el discórrer dels  temps actuals, els creixement urbà ha portat a moltes persones a viure als eixamples i a les perifèries amb pisos o xalets de nova construcció. Han aparegut els centres comercials (i de lleure) que encara fomenten més el buidat del centres tradicionals. I poc a poc, els indrets de sempre es converteixen en carrers abandonats pel comerç, amb cases que perden els seus habitants o aquests deixen pas a noves famílies, moltes nouvingudes. Les que no poden pagar un lloguer regular i són forçats a viure en llocs a on aquesta paraula només es pot fer servir com a declaració d’intencions, no com a concepte vital…”

Article de la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “Nuclis antics i la (In)competència”

(foto: naciodigital.cat)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *