“L’estació” dels escriptors

A “L’estació” de TVB hem fet una edició amb escriptors. Després de Sant Jordi, encara ens venia bé seguir parlant de llibres. Amb autors amb majúscules fent de “passatgers”. Jordi Cussà, “l’enfant terrible” que ni és “enfant” ni tan “terrible”. Llorenç Capdevila, l’escriptor i profesor dels tretze llibres publicats. Genís Sinca, periodista, escriptor i gran venedor que va venir acompanyat del seu personatge, en Kivi “el pollastre”. Amb l’escriptor, poeta i editor Jaume Huch fent de “revisor”.  I Sílvia Alcántara, una autora capaç d’aprendre escriure en català als 45 anys i escriure entre altres novel.les, “Olor de colònia”: 65.000 exemplars venuts. Incomptables premis literaris entre tots plegats i amb novetats editorials pròpies a les mans.

Un programa que fa venir ganes de llegir i sobretot, sobretot, d’escriure.

“L’estació” dels escriptors (1a. part)

“L’estació” dels escriptors (2a. part)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *