“L’estació” – La Patum des dins

Tots els camins, tots els carrers, porten a la Plaça de Sant Pere de Berga. La Patum és aquí. A L’estació de TVB n’hem volgut parlar amb persones que la viuen des de l’interior d’un gegant, el cap d’un “nano”, vestint plens, saltant de maça (o massa), tocant des de l’entarimat dels músics i organitzant la Patum infantil (o xica), aquella que va per davant de la gran en igualtat, democràcia i participació oberta a tots els  ciutadans. Un programa intens sobre la festa catalana més intensa de totes.

Amb els “passatgers” Pep Moneo, Anna E. Puig, Pere Gendrau i Sergi (Teti) Montaner. I l’Eric Calderer fent de “revisor”.

“L’estació” – La Patum des de dins (1a. part)

“L’estació” – La Patum des de dins (2a. part)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *