Duel de democràcies

“… anys enrere, les censures municipals eren molt més freqüents que ara i els canvis de batlle sovintejaven per tot arreu. Ignoro el motiu pel qual ha decaigut aquesta pràctica, tant democràtica i legal com les eleccions en les que surten escollits. Altre cosa és la polèmica i les tensions que es generen entre veïns partidaris d’uns o d’altres. A falta d’escoltar les teories d’algun politòleg expert en la matèria, segurament aquests xocs verbals, que a vegades passen a majors, deuen ser un dels elements dissuasius principals dels grups d’oposició interessats en obtenir el poder…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “Duel de democràcies”

(foto: Abel Gallardo – Regió-7)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *