Especial 11-S des de Berga

Berga va ser una de les seus de la Diada 2016. Amb Salt, Lleida,  Tarragona i Barcelona. Des de TVB  ho vàrem explicar amb un programa especial de 2 hores. Si hi eres, ara ho pots veure o buscar-te entre els milers de persones concentrats. Amb declaracions dels Consellers Rull i Mundó, la Delegada de la Generalitat a la Catalunya Central, l’alcaldessa Venturós, el regidor i líder de Brams Francesc “Titot” Ribera, l’Enric Badia de Regió-7 i tots els altres protagonistes que van passar per l’antena.

Clica per veure el programa:

Especial 11-s 1a. part

Especial 11-s 2a. part

Especial 11-s 3a. part

Clica per veure l’article al diari Regió-7 : “Berga estava a punt”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *