Roselles als camps i geranis als balcons

“… és cert que cuidar un jardí, com menar un hort o mantenir unes bones torratxes amb flors al balcons o a les finestres requereix un ritme de vida diferent del que tenim la majoria dels contemporanis. S’adequa més a una forma de viure de les “d’abans”, adaptada al temps climàtic que feia en cada estació i amb unes rutines més pausades. En èpoques absents d’atraccions i distraccions, amb treballs més soferts però més escalats, sense obligacions auto-imposades com anar al gimnàs o els altres deures dels temps presents, a on l’aparent falta d’hores i de paciència ens posa d’esquena de tradicions perdudes com aquestes…”

Article publicat a la secció Pedra seca del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “Roselles als camps i geranis als balcons”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *