Els tributs i la ideologia

“…tècnicament ens trobem en un intermedi entre una greu recessió econòmica que va començar al 2.008 i la que anuncien alguns que està a punt de produir-se com a conseqüència dels fets polítics que estem vivint. Per tant, vist en positiu i segons els economistes que calculen les dades de tots plegats, som en una època de bonança (excepte per algunes minories). Durant els anys de misèria econòmica per molts, la majoria dels ajuntaments van passar per una tremenda inanició. Els hi van caure els ingressos de forma dramàtica a partir de l’aturada general de la construcció i han hagut d’administrar misèria, enormes dèficits, forats econòmics, crèdits per cobrir crèdits i manca de liquiditat…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer:  “Els tributs i la ideologia”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *