El món (no) és un lloc perillós, llibre de viatges i sentiments

“EL MUNDO (NO) ES UN LUGAR PELIGROSO” ¡también en español!

El món (no) és un lloc perillós”  és el títol del meu llibre sobre viatges arreu del món. Amb el subtítol: “quan ets lluny, la llunyania es casa teva” vull deixar clar des del principi, dues coses. La primera és que no vull tenir la raó. Per mi el món NO és perillós però qualsevol pot pensar el contrari. I en podem parlar. Ara bé, quan marxem de viatge, els forasters som nosaltres.

És un llibre per trencar tòpics de llocs i de gent sobre els que parlem d’oïda. És una elegia a la solitud envoltat de persones al Nord d’Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa.

Extractes del text orginal: “Som les primeres generacions que tenim a l’abast el poder de donar voltes al món de manera fàcil i relativament còmode. Fins fa poc, era complicat, difícil i molt arriscat.” La distància i les costums canvien la visió respecte de la realitat. Marxar lluny enfoca la vida, l’ajusta i la valora. La canvia. La por i la mandra a vegades obstaculitzen la ment i les cames. I l’aventura i el risc es magnifiquen sempre.”

Viatjar, seure al costat d’algú al carrer i escoltar-lo. Qualsevol. Aquesta és una raó essencial per la qual val la pena viure ”

l’Albert Bosch, emprenedor i aventurer m’ha fet el pròleg i li agreixo profundament. Ha publicat un parell de llibres i fa conferències on encomana idees sobre el fet de conèixer el món amb una filosofia semblant a la meva en molts aspectes.

Per saber-ne més d’aquest llibre pots accedir al : Dossier informatiu / I aquí pots trobar-hi un tast

Per comprar el llibre, la millor opció és a qualsevol de les 332 llibreries escampades pel territori que el tenen.

També el trobaràs al mateix preu al web de Cossetània Edicions si prefereixes comprar-lo des de casa:  WEB de Cossetània Edicions

I pots seguir-me al compte de twitter: @xaviergual.