Des de… Jaipur

Any a any faig cap a l’Índia. Sembla que res canvia. O potser canvia tot. Les fronteres són presents per tot arreu. Fronteres de passaport i de cartera. Veig aquí l’escletxa entre els uns i els altres. A part de la individualitat de cadascú, aquí, el ser o pertànyer a algun grup determina la sort, la vida i el futur fins la mort. No hi ha elecció. Des del principi ets a dalt o a baix.

Jaipur és la capital de Rajasthan, un dels estats de l’Índia. Terra de contrastos. Al “Nehru Bazar” no es pot passar de gent. A pocs metres d’allà, a dins del Palau de la Ciutat s’assoleix una certa pau. Alguns turistes, el meu nou amic de turbant vermell i dues llànties màgiques a on potser hi ha genis a punt de sortir.

Hi tornaré. Hi tornaré sempre. El caos més meravellós del món. Un altre món.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *