La primera bona notícia del 2013

Article a la secció “pedra seca” del Regió 7 sobre la pròxima inauguració del desdoblament a l’eix Transversal. Quinze anys després de la primera inauguració arriba en format autovia. Però amb peatge a l’ombra: tots els ciutadans pagarem aquest servei fins el 2.040 a raó de 70 milions per any.

 [cc_blockquote_left]  Les obres estan acabades, tot està a punt i enllestit però tot el recorregut està limitat amb cons i altres elements provisionals. Esperant la pressuposada presència de les autoritats per fer-se les fotos el dia inaugural. La societat al servei dels polítics. Just al revés del que hauria de ser. [/cc_blockquote_left]

Cliqueu aquí per llegir l’article sencer: “La primera bona notícia del 2.013”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *