Fibra òptica amb miopia

Article a la secció “pedra seca” del Regió 7 sobre les males connexions a la xarxa, a l’anomenada Internet. És difícil poder gestionar una empresa, en l’actualitat, sense tenir accés a l’alta velocitat. Una assignatura pendent dels operadors i dels estaments públics.

[cc_blockquote_left] Imaginem-nos que per accedir a les zones industrials on hi ha les fàbriques i els tallers calgués fer-ho per carrers sense asfaltar, que fossin impracticables quan plou o que els camions haguessin de passar per camins rurals plens de pedres i sotracs. Aquesta és la imatge gràfica del servei que tenim per estar connectats al món.[/cc_blockquote_left]

Cliqueu aquí per llegir l’article sencer: “Fibra òptica amb miopia”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *