L’últim cul-de-sac

Les comunicacions per carretera tenen una última gran mancança: la continuació de l’autovia des de Berga cap a França. La línia recta entre Barcelona i París passa per aquest lloc. És el gran eix de comunicació des de i cap a Europa que ara ha de passar per carreteres estretes i pobles de muntanya.

Disposar d’aquesta via de comunicació seria la inclusió definitiva a Europa. Una obra imprescindible que no serà factible en els pròxims anys. Sempre la qüestió definitiva: qui ho paga això?

[cc_blockquote_left] I passats els Pirineus, de cop i volta, la carretera muntanyenca retorna al format d’autopista i al cap de poc s’arriba a Tolosa, la capital del Migdia-Pirineus i el Llenguadoc [/cc_blockquote_left]

 Cliqueu per llegir l’article: “L’últim cul-de-sac”

(La imatge de sota, no és una fotografia, és una recreació virtual d’un viaducte doble que travessaria el pantà de la Baells. Una mostra visual del repte que suposa fer aquesta comunicació a través del Pirineu)

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *