Pep Guardiola über alles

Guardiola i els altres entrenadors de grans clubs de futbol, tenen una relació molt peculiar amb els periodistes. Quasi tots són ex-jugadors que des de molt joves han estat el centre del món i només han rebut que comentaris d’aduladors. Aquest fet, juntament amb la seva gran exposició mediàtica els converteix en una espècie de sacerdots d’una religió moderna i amb milions d’adeptes. Aquesta relació desigual, fa que els (alguns) cronistes mantinguin una relació cortesana, de súbdit amb el “míster” de torn.

Aquesta vegada, ha estat amb el gran nivell d’aprenentatge del idioma alemany d’en Guardiola per anar a Munich. Tota una hipèrbole.

[cc_blockquote_left]Josep, l’Arrigo Sacchi, un dels teus ho va dir ben clar: el futbol és la cosa més important de les coses menys importants [/cc_blockquote_left]

Cliqueu per llegir l’article: “Pep Guardiola über alles”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *