Túnel del Cadí: una tortura burocràtica

El darrer article d’opinió a la secció “Pedra seca” de Regió-7 és sobre l’odisea que cal passar per obtenir la gratuïtat de pas pel Túnel del Cadí. Vàries vegades amortitzat i de pagament per tothom. Tothom?

Segons la norma, no han de pagar excepte els residents a les tres comarques veïnes: Berguedà, Alt Urgell i Cerdanya. Però els documents que cal presentar són una llista interminable. Una tasca impressionant en la que estic ara mateix ocupat.

Detallaré en una pròxima entrada totes les anècdotes que de segur passaré per obtenir aquest dret derivat del meu lloc de residència.

[cc_blockquote_left]L’homo burocraticus en la seva plenitud per complicar la vida i el pas d’un servei que està diverses vegades amortitzat amb els peatges que s’han pagat fins ara entre tots. Al que ho ha plantejat així, li faria fer uns tràmits similars el dia que arribi a la seva jubilació. [/cc_blockquote_left]

Cliqueu per llegir l’article: “El Túnel del Cadí: una tortura burocràtica”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *