Cap al 2014 mirant al cel

El 2014 està a punt de començar. Hem passat el 2013 pendents d’alguns projectes industrials centrats en el subsòl i que encara estan a sobre la taula, cap els projectes que vindran per l’aire. A Moià, els de CATUAV estan treballant a fons amb projectes i aplicacions relacionades amb els drones, els vols no tripulats. I a la Seu d’Urgell, Air Andorra anuncia vols regulars amb Barcelona a partir del pròxim estiu. Noves iniciatives que donaran que parlar.

Article a la secció “Pedra Seca” de Regió-7.

[cc_blockquote_left]Consolidar un projecte empresarial requereix coratge, ser intrèpid i no tenir por al fracàs, entre moltes altres coses. Segons totes les estadístiques, només un de cada quatre que ho proven se’n surten[/cc_blockquote_left]

Cliqueu per llegir l’article: “Cap al 2014 mirant el cel”

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *