El Museu de Montserrat marxa de gira

El Museu de Montserrat disposa d’un fons d’art molt potent. Tant el que es veu com el que és al magatzem. Ara, amb una decisió que honora als responsables, deixen per quatre mesos les cent millors peces de les seves col.leccions al museu del Fort del Bard a la Vall d’Aosta (VdA). Visió i valor. Mentre, els forats que deixaran el Sant Jeroni de Caravaggio i tota la resta, els ocuparan peces mai vistes pel públic. Dues oportunitats, una per anara als Alps i l’altre per veure obra nova.

Article de la secció “Pedra seca” al Regió-7

Clica per accedir al article sencer: “El Museu de Montserrat marxa de Gira”

[cc_blockquote_left] el Sant Jeroni de Caravaggio tornarà a “casa” convertit en “San Gerolamo penitente”[/cc_blockquote_left]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *