Caixa de Manresa 2.0

Ja hi tornem. Quan el procés dolorós de la caiguda de les caixes d’estalvis és encara a sobre la taula, amb els diners públics abocats, amb les doloroses conseqüències per tants ciutadans atrapats en hipoteques i preferents diabòliques, algú es planteja tornar a fer una caixa d’estalvis nova. Els crits de les manifestacions encara ressonen per les llambordes dels carrers, les oficines tancades per tots els barris i aquella sensació de post – crisi, de deixadesa, d’abandó per tot arreu. Sense saber què ni qui, es parla d’una nova caixa. Pot ser un globus sonda o algú a la recerca dels recursos dels altres. Al fons de tot, potser una petita possibilitat que sigui una iniciativa neta d’algú que cal lloar. Sigui el que sigui, és massa aviat. Massa.

Article aparegut a la secció “Pedra Seca” del diari Regió-7

Clica aquí per  llegir l’article “Caixa de Manresa 2.0” 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *