“Igualada Connection”

Ficar-se en un embolic, a vegades és fàcil i inesperat. Una coneixença a una fira a l’estranger pot ser l’inici d’un mal somni. Un possible client o soci a un país llunyà (Iran) pot posar a una persona normal, d’un lloc normal i amb una vida normal en un problema gegant. No és el guió d’una pel.lícula, és un cas real que ha passat a algú de nosaltres. Vendre uns contactors elèctrics a les persones inadequades és la porta a que el govern dels Estats Units et posi al seu punt de mira. Amb la CIA, el FBI i tots els altres del imaginari cinematogràfic.

Article a aparegut a la secció “Pedra Seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article “Igualada connection”

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *