Metges de poble

Des de “caça de bruixes” a “escarment”, i altres adjectius per lamentar la pressió de l’ICS sobre alguns metges en l’exercici de la seva professió. El xoc entre el servei i els drets dels pacients segons la seva condició d’usuaris de la sanitat pública o la de les mútues de funcionaris. De fet, tot ben rebuscat i poc entenedor pels ciutadans per la falta d’explicacions oficials àmplies. I combinat tot amb les accions dels veïns dels llocs a on s’inspecciona als professionals de la salut en forma de concentracions, signatures i protestes varies. El poble digital tornant a l’àgora.

És el meu article a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7.

(foto: regió-7)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *