“L’estació” de TVB amb Bosch, Ginesta i Guitart

El dijous dia 16 d’abril vàrem emetre el segon programa del espai “L’estació” de TVB.

El programa es reemet durant el cap de setmana del 17 al 19 d’abril i es podrà veure al canal de TV Berguedà a “youtube”.

Clica aquí per llegir la Notícia prèvia al  “Aquí Berguedà” i “Ràdio Berga”

Amb Josep Ginesta, Josep Ramon Bosch i M. Àngels Guitart vàrem debatre sobre unionisme i estelades, el “procès”, la desconnexió amb Espanya, la unitat de la llengua i sobre història (el 1.714 i el carlisme a Berga) entre altres coses durant més d’una hora llarga de programa. Va fer les funcions de revisora la periodista de Ràdio Berga, Pilar Màrquez.

Clica aquí per llegir la informació sobre l’espai al “Nació Berguedà”

El pròxim programa s’emetrà el proper dia 30 d’abril amb la participació de l’eurodiputat Ernest Maragall, l’empresari Ramon Vilajosana, la periodista Núria Orriols i el polític i professor Adam Majó. La revisora serà la periodista Eva Guijarro.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *