“L’estació” amb JASPs – vuitè programa

En el darrer programa de “L’estació” de TVB vàrem comptar amb la participació d’uns “Joves Sobradament Preparats”. Amb ells vàrem parlar de marxar per anar a estudiar a Barcelona o més lluny, d’homosexualitat, d’immigració i també de política. Segurament un espai sorprenent i amb la potència dels que arriben empenyent fort. Hi havia els següents “passatgers”:  la Bianca Mozer, en Ramon Caballé, en Gerard Llimós i en Jordi Pujals. La “revisora” va ser la Tanit Venturós.

Amb aquest vuitè programa acabem la primera temporada d’aquesta espai a on més de quaranta persones van passar pel nostre plató a parlar i contrastar parers. Un gran experiència. Gràcies a tots!

Clica a sota per veure “L’estació”

“L’estació” – amb JASPs (1a. part) 

“L’estació” – amb JASPs (2a. part)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *