#TitotVSBosch

Debat d’idees a Cal Rubiralta de Manresa entre Josep Ramon Bosch de Societat Civil Catalana i Francesc Ribera “Titot” cantant de Brams. Un contrast inèdit entre dues visions allunyades respecte de la Història i la política. Una trobada dialèctica que va tenir més punts d’acord dels prèviament esperats.

Vídeo del #TitotVSBosch de TVB

Vídeo del TitotVSBosch  a VilaWeb “El President de SCC reconeix el problema d’encaix amb Espanya”

“Titot i Bosch discrepten cordialment a Manresa” (Diari Regió-7)

Poques hores abans de la trobada #TitotVSBosch es va conèixer una denúncia contra el president de SCC  per ser el pressumpte responsable d’un perfil de Facebook a on s’amenacen a personalitats significades del sobiranisme. De fet, va ser la notícia política del dia i de l’endemà. Josep Ramon Bosch feia la primera valoració a aquesta denúncia contra ell al final del debat:

A el “Món” la reacció de Bosch a la denúncia del col.lectiu “Drets”

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *