El serrell cupaire

La CUP s’ha situat al centre de la política catalana. Entre altres raons, per dues xifres: 10 i 62. La primera són els diputats que han assolit el #27S. I el segon, perquè són els que ha obtingut Junts pel Sí, als que els hi falten dos per superar els 63 vots previsiblement negatius a la investidura. Per tant les forces del “sí” necessiten que la CUP investeixi a qui proposin de President de la Generalitat des del conglomerat de CDC, ERC i la resta de grups, col.lectius i persones que el conformen. Amb aquesta opció s’hi afegeixen opcions i possibilitats per imaginar sobre quin serà el resultat final.

I de dins de la CUP emergeix amb força un nom nou pel gran públic: l’Anna Gabriel de Sallent. En parlo a la secció “Pedra Seca” del diari Regió-7.

Clica per llegir l’article:  “Serrell cupaire”

(foto: eldiario.es)

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *