“Elder friendly”, per exemple

Per raons locals sobradament conegudes i de la regió del món on ens trobem, l’envelliment de la piràmide de la població és un fet que es presenta fa temps, es consolida i a mesura que passin els anys, tot indica que s’intensificarà.

Combinar salut, lleure i ancianitat pot ser un camí d’alta consideració. Els actuals serveis que es disposen no seran prou i s’hauran d’adaptar a noves demandes. De fet, ja hi ha algunes iniciatives locals que estan començar a posar-hi l’ull. I algunes estan quallant.

Article publicat al Nació. Clica per llegir-lo sencer: “Elder friendly”, per exemple

Aquestes propostes i possibilitats de futur tindran continuació al programa de TVB “L’estació” del dijous 22 d’octubre. A partir de les 20:20, “Sanitat, salud i Vellesa”.

(foto: caringnews)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *