Orwell apunta a la brossa

“… la porqueria, tot i la incomoditat del terme, el fàstic i les seves connotacions negatives ha estat, és, i millor dit, serà una qüestió central en el futur dels humans. La raó principal és que en generem tanta i de tan diversa tipologia que el tractament, la transformació i la conversió en nous productes per altres usos serà una activitat central per la pròxima generació i les següents. La nostra, en general encara la dissimula i l’amaga com pot, però es inajornable encarar-ho com un fet que compromet el futur a curt termini…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article “Orwell apunta a la brossa”

(fotos: aquí berguedà i Xavier Gual)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *