“L’estació” – L’esport d’equip

A “L’estació” hem volgut fer un balanç, al nostre estil, de l’estat dels esports d’equip locals. Amb els “passatgers” Ramon Caballé del Handbol Berga, Lluís Minoves del Club Esportiu Berga, Hug Tuyet de Bàsquet Berga, i Josep Ribera del Club Esportiu Puig-reig. Anys de celebracions i èxits, amb un centenari, dos ascensos i molt bones perspectives per la pròxima temporada. Clubs amateurs però amb grans reptes i l’atenció sempre posada en l’esport base.

Amb la participació de Marc Canturri fent de “revisor” vàrem fer un programa més a TVB, apropant-nos també al final de la segona temporada d’emissions.

“L’Estació” – L’esport d’equip (1a. part)

“L’Estació” – L’esport d’equip (2a. part) 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *