De 10 a 3 i pujant

“…La Vanguardia publica la setmana de les eleccions generals una enquesta sobre el resultat que es produiria si ara se’n celebressin unes per escollir un nou Parlament de Catalunya. Sembla insòlit, però és probable que abans de final d’any anem a votar un cop (o dos) més. De totes les estimacions de resultats que anuncien, dues sobresurten. La primera és que l’independentisme no té una majoria incontestable i més aviat retrocedeix posicions. Fa un temps que em pregunto què passaria si els líders del “procés” ho reconeguessin i adaptessin la seva estratègia a aquesta incontestable situació. I la segona és la caiguda a plom de la CUP, que perdria 7 dels seus 10 diputats actuals. Ho sigui, que dels resultats estratosfèrics de la parella Baños-Gabriel, retornarien als dels enyorats Fernàndez-Arrufat…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “De 10 a 3 i pujant”

(Gràfic: LV)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *