Mediterràniament

 

“… l’esperada crida massiva cap a les urnes per la indignació pel Fernándezgate ha perdut davant d’un gran clàssic català: tots a la platja pel pont de Sant Joan. Mentre alguns anaven fent aquelles cues d’autopista de peatge tan nostres, amb el veí Garcia vàrem mirar d’identificar algunes picades d’ull locals que potser seran premonitòries força més enllà. Els de Podem de Manresa s’avancen molt i escenifiquen una escissió abans de saber els resultats. Els seguiran separats en dos grups. Uns a l’Espai Roig, els altres al Bar Castillo. Uns amb ICV, els altres amb EUiA. En honor a ells em disposo a tornar a veure la “Vida de Brian”, amb els del Front Popular de Judea topant amb els del Front Judaic Popular. No acabo d’entendre això de les esquerres i les dues ànimes…”

Articles publicats a dues mans amb el company Per Garcia l’endemà de les eleccions al diari Regió-7. A tenir en compte que els vàrem escriure sense saber els resultats. Els matisos, com les petites coses, són sempre importants.

Clica per llegir els articles sencers: Mediterràniament”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *