El partit dels alcaldes

“… precisament des del primer moment, els Demòcrates (suposo que els acabarem dient així amb el permís dels altres homònims seus, els escindits d’Unió) han volgut posar molt èmfasi en les denominacions. Els secretaris seran coordinadors i els militants han passat a ser associats. El nom no fa la cosa però condiciona i aquest grup de nascuts a la segona meitat dels setanta o principis dels vuitanta sembla que vol trencar amb el passat. Reneguen (si, reneguen) del llegat polític de Jordi Pujol per considerar-lo superat i veuen Artur Mas com un mite…”

Article de la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “El Partit dels alcaldes”

(foto: cuatro.com)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *