Branques mortes

 

“… allà dalt, es van cremar banderes espanyoles amb gran escàndol, hi van haver baralles entre grups diversos i encaputxats de malèvoles intencions. Un any hi va haver una batussa amb la munició preferida dels catalans abrandats de tots els temps: el cop de roc. Mentre les pedres volaven i feien algun trau a algun cap, tot va decaure i fou abandonada per molts grups que se’n van allunyar. En aquests darrers anys s’ha comprovat que costa ressuscitar els morts, diguin el que diguin les escriptures i els poemes d’en Verdaguer…”

Article de la secció “Pedra seca” al diari Regió-7

Clica per llegar l’article sencer: “Branques mortes”

(foto: nació digital)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *