Falstaff reclama més atenció

“… un home enorme, gras i amb veu de tro era al capdavant del grup d’artistes i tècnics que van arribar a Cardona fa cinquanta anys per fer cine. Va escollir aquesta racó imponent per realitzar-hi una de les obres màximes de la cinematografia. Segurament, ell no s’ho pensava encara, però va ser així i va vincular per sempre el seu castell i la col·legiata de Sant Vicenç amb l’anomenat setè art. Feia molt que havia rodat “Ciutadà Kane”, el més conegut i celebrat de tots els seus films, però el que va fer per aquí era el favorit del seu director i protagonista…”

Article a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article: “Falstaff reclama més atenció”

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *