Les queixes

“… passats els entorns montserratins, a on hem deixat el gruix dels visitants que busquen relats més enllà de la Meridiana i la Diagonal, la nostra carretera principal mostra clars i obscurs visuals perquè a dreta i esquerra es poden observar les agressions que els focs forestals van generar anys enrere, deixant els esquelets dels pins grans enmig d’herbes i matolls. Mossegades al paisatges a les que cada anys se’n van afegint de nous…”

(aquesta és una peça que va ser escrita abans dels fets de Les Rambles i Cambrils i llegida a posteriori, adquireix unes significacions totalment diferents)

Article publicat a la secció “Pedra seca” al diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “Les queixes”

(foto: Nació Digital)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *