L’estigma

“… mentre cadascú va paint com pot els atemptats de Barcelona i Cambrils, posant per davant de tot la màxima afinitat i solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, la proximitat geogràfica ens ho fa viure més en carn pròpia. El niu dels marrecs terroristes és a Ripoll i és una connexió massa propera que dol encara més. La tremenda similitud dels seus perfils (fins que es van tornar uns monstres) amb altres nois amb els que convivim, està fent que molts els posin més que mai sota una injusta sospita de complicitat, sota una mirada acusatòria o com a destinataris d’un comentari xenòfob…”

“… per qui vulgui fer alguna cosa més que plorar o maldar, li recomano veure la pel·lícula “Els cavalls de déu” sobre uns atemptats a Casablanca…”

Article publicat a la secció “Pedra seca” del diari Regió-7

Clica per llegir l’article sencer: “L’estigma”

(foto: el món)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *